web analytics

Bloggar på Malta

Det är faktiskt ganska kul att blogga nu när man har kommit in i det. Tore har  bloggat ganska länge på torefriskopp.se, så han är van. Men det är första gången jag bloggar (om man inte räknar med min blogg som jag i bästa fall uppdaterade en gång i veckan när jag jobbade som skidlärare i Sälen). Den räknas inte.

Innan vi åkte hit surfade jag runt lite för att se om det fanns några som bloggade härifrån Malta. Och de fanns det. Men nu när vi flyttat hit har jag upptäckt att det är betydligt fler som bloggar härifrån än vad som kommer upp på Google när man söker efter bloggar på Malta. Det skulle vara kul att göra en blogglista på alla från Sverige som bloggar från Malta. Dels för att jag själv skulle tycka det var kul att läsa fler bloggar av människor som är på samma plats som jag, men också för att göra det lättare för folk som flyttar hit att ta kontakt med människor som redan bor här. Jag är jätteglad att jag kunde få kontakt med några här nere innan jag flyttade hit! :-)

De svenskar jag vet som bloggar från Malta nu är:

Någon som vet fler svenskar som bloggar på Malta? Kommentera gärna isf så kan jag lägga till fler! :)

Update 2011-10-13, fler som bloggar från Malta:

//S

Posted in Blogg, Malta | 4 kommentarer

4 svar till Bloggar på Malta

 1. evelina skriver:

  evelinacharlotte.spotlife.se;)

 2. Emil skriver:

  Ganska nyligen anlänt – bloggen handlar mest om min start på ön, men en del annat hamnar också där…
  http://maltahfalken.wordpress.com/

  För övrigt tack för god läsning :-)

 3. Sara skriver:

  Så, nu har jag lagt till er också :)

 4. Gabriella skriver:

  Jag bor på Malta sedan 1,5 år tillbaka om ni vill kika in på min blogg! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv