web analytics

3 dagar kvar

Välkommen till vår nya blogg :-)

Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi flyttar till Malta. Flyget går på söndag kl 07.00 från Arlanda. Tore har fixat boende för oss hos en bekants kompis de första dagarna,  jättebra för då kan vi gå runt och titta på lägenheter på plats istället för att bestämma vara vi ska bo genom nätet.

//Sara

Posted in Sverige | 1 kommentar

Ett svar till 3 dagar kvar

 1. Sofie Sjögren, MASK skriver:

  Men Sara, gud va kul! Malta. Hur länge blir ni där? Hur dyrt ere o hyra lägenheter därnere, o hur svårt ere o hitta jobb? Har en bekant jag gick gymnasiet me, de är hon o hennes pojkvän som äger Candynavia :) Va världen är liten!

  Kram o hoppas de är bra me dig nuförtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv