web analytics

Isabelle fyller 24!

Heej!

Igår var jag på kalas hos Isabelle som fyllde 24. Jag kom dit lite före de andra och hjälpte till att göra tårta. Det blev en jättetrevlig kväll, tyvärr blev jag tvungen att gå lite tidigare än tänkt för jag skulle upp tidigt imorse för en arbetsintervju.

Isabelle gör lite snittar.

Paketöppning. Det blev en hel del rosa ;)

Isabelle och Evelina.

Himla kul att se Isabelle och några andra tjejer som jag inte sett på länge. Det får bli fler gånger i sommar :)

Annars har jag som sagt varit på arbetsintervju idag, det kändes ganska bra men det är säkert många som sökt.. Imorgon har jag också en intervju och på kvällen ska jag hem till Natti som fyller år (mer kalas!). Även på fredag har jag en arbetsintervju och lördagen bjuder på lite valborgsmys hos Martina. Det är vad jag vet om den närmsta tiden.

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv