web analytics

Tågfail i vintersverige

På avdelningen saker skiter sig i Sverige också har vi idag fått oss en dos av problemen.

Idag skulle vi resa från Strängnäs till Stockholm.

Tåget skulle gå 12:28 och vi köpte biljetterna på SJs hemsida 12:00.

När vi kom till stationen visade det sig att tåget var inställt.

Om man visste var på SJs hemsida man skulle kolla (under ”är tåget i rätt tid -> Strängnäs station” från förstasidan) hade man vetat om att det var inställt sedan länge. Vi visste dock inte det och lyckades alltså med konststycket att köpa biljetter till ett tåg som aldrig skulle gå.

Bilden ovan är lånad från en annan blogg och dess inlägg är daterat 23 februari 2010. Sen förra årets kaos har de alltså inte lyckats fixa någonting. Trots extrainkallade utfrågningar i riksdagen.

Istället för tåg fick vi skjuts av min far till Slagstafärjan till Ekerö. Väl på andra sidan plockades vi upp av Saras far. Det är bra med föräldrar som har bil.

//Tore

Mer läsning: Sverige är inte perfekt

Posted in Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv