web analytics

Tjejkväll med grillning

Igår kväll hade vi tjejkväll hos Martina. Jag, Johanna, Malin, Linnea, Angelica och Martina. Vi satt i solen på verandan, grillade och hade jättetrevligt:) Ni är bäst tjejer!

Mycket god drink, speciellt när det är hjärtan i!

Fina Martina

Angelica och jag

The grillmaster

Jag, Johanna, Linnea, Martina och Malin.

Martina, Anki och Malin

Imorse blev det ett morgondopp i poolen och frukost på verandan. Sommar! Nu ska jag försöka göra lite nytta sen åker jag in till stan och möter upp Tore. Imorgonbitti blir det att köra halkbanan och sen jobba. Sen får vi besök på kvällen!

//S

Posted in Bilder, Sara, Sommar, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv