web analytics

Nytt projekt: Fiverr of the day

I mitt arbete köper jag massor av tjänster från utländska frilansare. Jag har gjort sedan 2007 och gillar verkligen arbetssättet. Det är enkelt och snabbt att få tag på duktiga människor som arbetar till ett väldigt lågt pris.

Idag är det betydligt enklare och mindre byråkratiskt krångel att anlita en pakistanier på en bergstopp än att anställa någon i Sverige. Globala ekonomin regerar!

Jag vill dock bli ännu bättre på att köpa tjänster, därför har jag bestämt mig för att träna. En gång om dagen ska jag köpa en tjänst på Fiverr och sedan utvärdera den på bloggen: Fiverr of the day.

Fiverr of the day, just nu.

Eftersom min egen tid är begränsad, jag kan ju inte ha hur många projekt som helst, kommer allt utvecklingsarbete med sidan att göras med hjälp av fiverr-gigg. Jag har redan köpt en logotyp och 10 stycken slogans att välja mellan. När jag inte kunde bestämma mig vilken av de 10 som var bäst anlitade jag någon att välja åt mig.  Tanken är inte att bloggens utseende och innehåll ska vara det bästa Tore kan skapa utan ett helt ovetenskapligt genomsnitt av vad Fiverr klarar av att leverera.

Dessutom får jag stilla mitt shoppingbehov av roliga tjänster :)

Om ni har några bra förslag på fiverrtjänster jag inte får missa kan ni alltid skriva en kommentar.

//Tore

Posted in Arbete | 8 kommentarer

8 svar till Nytt projekt: Fiverr of the day

 1. Anders W skriver:

  Hur är det skattemässigt att köpa sådana tjänster om man har sitt företag skrivet i Sverige?

 2. Tore skriver:

  Anders, borde inte vara några problem. Du skriver av det som köp av utlandstjänst eftersom du inte betalar till privatpersoner utan bara till företaget Fiverr (att de i sin tur betalar ut pengar till företag och privatpersoner är deras huvudbry).

  Ungefär som om du hade en butik och betalade affiliate-pengar till tradedoubler. Spelar ingen roll att de sedan skickar delar av de pengarna vidare till affiliates som är privatpersoner.

 3. Chrille skriver:

  Kul idé. finns en liknande sida i sverige som verkar gå riktigt bra.
  kolla in: http://www.50lappen.se

  Chrille

 4. Grym idé faktiskt! Ska verkligen bli roligt att följa :)

 5. [...] Skapat ett nytt projekt, fiverr of the day. [...]

 6. mcike skriver:

  Svensk motsvatighet till fiverr
  kom redan 2010-08 och heter e-kompis.se
  http://E-kompis.se

  Men sen finns det också
  100pengar.se
  http://100pengar.se

  Ha det!

 7. Andreas skriver:

  Finns även 50lappen.se som är en svensk variant av fiverr. Ganska schysst och verkar vara den största i Sverige i den genren.

  http://www.50lappen.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv