web analytics

Ny design på bloggen

Nu har vi lagt upp en ny design på bloggen. Sara har fixat med bilderna. Jag fick fixa till det tekniska så att alla plugins och grejer skulle fungera som tidigare.  Bilderna ovan är alla från Thailand, vilket vi tyckte var passande.

Har nu insett det vackra i att ha separata plugins istället för att fulhacka teman med php-kod. Om vi hade haft alla funktioner som plugins hade jag sluppit fulhacka den här gången också och sparat en timme.

Vad tycker ni om den nya designen? Är den bättre än den förra?

Posted in Bloggfix | 2 kommentarer

2 svar till Ny design på bloggen

 1. Martin S. skriver:

  Nice med lite fräscht nytt! Diggar bilderna i headern. Ni borde lyfta fram ”Om VarSomHelst.nu” mer så att man direkt fattar vad ni pysslar med och alltså inte är vanliga semesterfirare :)

 2. Sara skriver:

  Tack för feedback:) Vi ska tänka lite på hur vi kan göra det bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv