web analytics

11:11 11.11.11

Imorse när jag gick in på facebook var sidan full med 11.11.11-statusar så kändes lite överflödigt när jag också skulle skriva en så jag gör det nu ist. Grattis ni som föds idag förresten! Undra om någon föds kl 11:11 också haha det vore nåt.

Det blir t y v ä r r ingen tjejmiddag för min del ikväll, jag får fortfarande jobbiga hostattacker (inte så ofta men när de väl kommer så är det inte så kul). Jag tänker att det nog inte är så trevligt om jag följer med och hostar på alla. Men det har blivit mycket bättre så jag ska ställa in mig på att vakna upp helt hostfri imorgon hade jag tänkt, vad tror ni om det?

Fint väder ute.

Har annars bara tagit det lugnt idag, pluggat, gått till affären en sväng, postat ett brev, ska väl kolla ut nån film till kvällen snart. Men alltså det kryper verkligen i kroppen nu, vill ut, vill träffa folk, vill träna. När man är sjuk så förstår man verkligen vad som är värdefullt i vardagen, sånt man annars tar för givet.

Hoppas ni får en fin fredagskväll!

//S

Posted in Malta, Vardag | 2 kommentarer

2 svar till 11:11 11.11.11

  1. Oscar skriver:

    Har ni några resor planerade till vintern eller bli ni kvar på Malta fram tills nästa sommar? :)

  2. Sara skriver:

    Hej Oscar!

    Vi har inga resor planerade än, så som det ser ut nu så är vi på Malta fram till sommaren (har lägenheten till 9 juli). Men över jul och nyår åker vi till Sverige, jag åker redan 1 dec och Tore kommer väl ca 21a :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Om VarSomHelst.nu

    Hej!
    Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

    Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

    Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
    - Malta
    - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
    - Sverige
    - Jobb på Malta

  • Senaste inläggen

  • Kategorier

  • Arkiv