web analytics

Boxningsträning och lite funderingar

Hej hej!

Idag är det fredag och massor av sol ute. Har precis kört ett boxningspass med Johanna och Louise, skönt att börja dagen så:)

Utsikt från boxnings-gymmet

Funderar en del över framtiden och vad den ska innehålla. Ibland känns allt upp och ner och fram och tillbaka. Inte så lätt att köra raka spåret när man känner sig osäker. Avundas dem som vet exakt vad de vill och kör på det.

Kan det inte bara komma som en uppenbarelse, att man vaknar upp en morgon (gärna imorgon) och bara vet vad man ska välja för att ens liv ska bli som allra bäst!?

Hur långt fram ska man egentligen planera? Hur rätt måste det man väljer kännas för att det ska vara ett bra val?

Det känns ändå viktigt att ta aktiva val så att man inte bara hamnar nånstans av slumpen eller för att det var bekvämast att inte välja just då (å andra sidan är det också ett val). Det kan vara skönt men väldigt farligt att bara flyta med och låta bli att själv ta valen..

Så. Nu var det färdigfunderat för idag och jag måste sätta igång och plugga =p

Ha en fin fredag!

//S

Posted in Malta, Personligt, Sara, Sport och träning | 2 kommentarer

2 svar till Boxningsträning och lite funderingar

 1. Malin skriver:

  Det är inte lätt vännen! Usch för att man blivit så gammal att man måste välja sin framtid…men ganska häftigt samtidigt! När vi kommer och hälsar på får vi mycke tid att prata om framtiden, det behövs nog för oss alla! Ska bli så mysigt! Massa kramar

 2. Sara skriver:

  Jaa det får vi. Skulle nog behöva prata av mig lite. Det är bara tre veckor kvar nu:) KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv