web analytics

Bubbelblås!

Heej!

Nu har vi precis kommit hem från affären där vi handlade lite mat. Precis när vi skulle gå ut med alla kassar kom det en störtskur och vi tänkte att vi skulle få stå där en bra stund och vänta eller till och med ta en taxi hem. Men efter bara fem minuters väntan så slutade det ösa ner så nu har vi tagit oss hem! Innan dess var vi på gymmet en sväng. På vägen hem fick Tore ett bubbelgum av mig. Ni vet typ Hubba-Bubba eller vad det heter.

Tore är på väg att blåsa en bubbla, han försöker i alla fall. Gubben i bilen spanar in hur det går.

Tore försöker ta min bubbla..

He is getting mad..

Till slut blir det en bubbla för honom med!

Snart ska jag iväg på tjejmiddag och sedan ska vi bowla. Det var jättelängesen jag bowlade så vi får se om jag kommer ihåg hur man gör;)  Och just det, vi kommer bli ännu fler än sist vi hade tjejkväll, jättekul!

Ses imorgon!

//S

Posted in Malta, Sport och träning, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv