web analytics

Dagens planer

God förmiddag!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Tore har suttit och jobbat flitigt under förmiddagen.

Snart ska jag iväg och möta upp Danielle och Jenny för att gå och titta lite på Halloweenkläder, det blir nämligen Halloweenfest på lördag! Sedan får vi se om Kaisa, Johanna och Marie dyker upp för lunch lite senare, jag hoppas det! Tror vi avslutar med att gå runt lite i Sliemas butiker sen.

Tore ska spela fotboll ikväll och vi får se om jag följer med och tittar eller om jag bara stannar hemma och fixar lite grejer som jag inte hunnit göra de senaste dagarna.

Idag är det fint väder!

//S

Posted in Malta, Sport och träning, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv