web analytics

Facebook gör världen mindre

Det är lite surrealistiskt att läsa folks statusuppdateringar på Facebook om vädret i Sverige. Igår var det lite kyligt här nere. För första gången sen vi kom hit hade vi på oss långbyxor när vi gick ut. Vi började fundera på om vi verkligen hade gjort rätt som flyttade hit. Det var ju inte så mycket varmare än i Sverige.

Idag har vi dock fått bevis på motsatsen. Facebook-feeden och twitter är översvämmade med rapporter om minusgrader och snö!

I vår förra hemstad Linköping snöade det idag!

Tack vare Facebook och Twitter känns nu vår vistelse här nere mer motiverad. Nu minns jag varför jag flyttade bort från Sverige.

Nu vill vi se era mössbilder på facebook också :)

//Tore – som gick i shorts idag, utan att frysa.

Posted in Betraktelser, Malta | 1 kommentar

Ett svar till Facebook gör världen mindre

 1. Jennyh ♡ skriver:

  sara jag åker ner på söndag :)

  men jag e inte avis på er som kan gå i shorts, jag vill använda mina höstkläder nu ju! haha. det är jättemysigt med snön som precis fallit, även om den inte kommer stanna så länge. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv