web analytics

Fika & bio

Igår var vi så himla trötta så vi sov lite middag mitt på dan bara sådär. Ibland behöver man tydligen det också. Senare blev det en lördagsfika med Louise, Maja, Johanna och Sandra. Jag behöver väl knappast berätta var..?

Louise & Johanna.

Kvällen spenderade jag och Tore på bio. Vi såg Tower Heist med Ben Stiller och Eddie Murphy, en ganska rolig komedi. Lättsam och lockade iaf fram några skratt.

Har börjat känna lite lite ont i halsen och är rädd att det ska bryta ut på riktigt så det blir en lugn dag i dag. Annars har det regnat lite nu på morgonen men är uppehåll just nu. Hoppas ni får en fin söndag!

//S

Posted in Kväll, Malta, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv