web analytics

Första passet på länge

Hello!

Nu sitter vi, återigen, hos Henrik och pluggar/jobbar, men idag kom vi hit vid ca 14.30 så vi har inte suttit så länge. Innan dess var vi på gymmet, för första gången på länge. Det var skönt! Imorgon ska vi dit igen tidigt på morgonen. Tore ska träna med en personlig tränare. Jag ska göra det på måndag. När vi köpte gymkort på Living Well så fick man varsitt pass med personlig tränare som lägger upp ett pass åt en.

Vi tog såklart lite bilder efter träningen. Vid Portomaso marina utanför Hilton.

Ikväll har vi planerat att titta lite på Idol, det är två avsnitt som vi inte sett från förra veckan. Ska bli kul att se vilka som gått vidare och får tävla i fredagsfinalerna :)

Ha en trevlig torsdagskväll!!

//Sara

Posted in Bilder, Malta, Sport och träning | 2 kommentarer

2 svar till Första passet på länge

 1. farmor och farfar skriver:

  ser ut som ni har det bra.Igår skrev vi ett mail.
  Undrar om det har nått er om jag gjort något fel
  Igår såg vi den första idolfinalen.Tyckte inte att den var särskilt bra.Fortsätt och var rädda om
  varandra Kramar

 2. Sara skriver:

  Jaa det har vi :)
  Jag skrev ett mail till er också! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv