web analytics

Från Living Well, Malta

Jag skrev ju om en tävling de hade på gymmet för ett tag sedan och fick för någon vecka sedan veta att jag vann den. Idag fick jag priset och det var en goodiebag innehållande sakerna på bilden nedan.

Vattenflaskan är ju löjligt liten..haha jag förstår inte när man ska använda den..knappast på gymmet iaf. I Myoka SPAS-kuvertet är det ett presentkort på en benmassage och det var det bästa i påsen:)

//S

Posted in Malta, Sport och träning | 5 kommentarer

5 svar till Från Living Well, Malta

 1. Malin skriver:

  Haha va roligt att vinna!:) Grattis!

 2. Men va roligt att du vann Sara :) Grattis!

 3. Sara skriver:

  Hihi tack:) Alltid kul när det är ett litet pris i potten och massagen ser jag fram emot =D

 4. Johnna skriver:

  Grymt, grattis :D!

 5. Sara skriver:

  Tack! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv