web analytics

Härlig helg!

Helgen har varit bra. Soligt väder, träning, lite jobb, en supertrevlig middag med Johanna, Jenny och Malin och såklart en del häng med Tore.

Lördagskvällen spenderades som sagt hemma hos Jenny och Malin som bjöd på vegetarisk lasagne, den var verkligen supergod! Till efterrätt fick vi färska jordgubbar och mango med vitchokladgrädde. Det blev såklart en väldigt trevlig kväll, tack tjejer! :) Spana in hos Johanna och Jenny för fler bilder från kvällen.

Ha en fin söndagskväll!

Posted in Bilder, Malta, Tjejkvällar | 1 kommentar

Ett svar till Härlig helg!

 1. Camilla skriver:

  Hej igen! :) Vi dyker över hela Malta och han dyker upp lite varstans, men oftast vid Cirkewwa. Väldigt simpelt, man får kaffet i en plastmugg a la ICA, men gott är det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv