web analytics

Intervjuad av Nya Affärer

Medan jag satt och gjorde löpande bokföringen åt en kund idag började Skype att ringa. Kände inte igen telefonnumret och det visade sig vara en journalist. Han intervjuade mig lite om mitt företag hur det var att jobba på distans från Malta.

Han frågade hur skillnaden var att jobba från Malta istället för att jobba från Sverige och vad man borde tänkte på innan man åker iväg. Jag berättade att skillnaden inte var så stor och vad man borde tänka på när man väljer boende. Om ni följt bloggen vet ni att vi haft problem med hyresvärdar och internet. Mitt tips blev därför; ”Betala extra för att hyresvärden ska ordna internet åt dig. Skriv in i kontraktet att du har rätt att flytta om han inte ordnar det.”

Efter intervjun skickade jag över en bild tagen när vi var vid Blue Lagoon på Comino.

Resultatet blev en liten artikel med titeln Bokföring från Paradiset. Skynda er dit och läs.

För er som inte redan visste det går det att ringa till mitt skypenummer på: 08 559 22 729. Samtalet kostar som ett lokalsamtal i Sverige.

Bilden är en annan bild från Blue Lagoon. Förutom att posera framför segelfartyg kan man på den platsen även flyta i vattnet.

//Tore

Posted in Jobb och Plugg, Malta | 4 kommentarer

4 svar till Intervjuad av Nya Affärer

 1. [...] grej som hände var att jag blev intervjuad av nya affärer. De ringde upp och ville veta hur det var att jobb från Malta, vilket jag gärna svarade [...]

 2. Barbro skriver:

  Vad kul att du blev intervjuad, Tore och Grattis på namnsdagen (tisdag 19/10)!

 3. Tore skriver:

  Tack Barbro!

  Jag väntar dock fortfarande på att din dotter ska gratulera mig… :-/

 4. [...] tog 21 timmar och en liten hint i en kommentar på bloggen, men sen äntligen gratulerade Sara mig på [...]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv