web analytics

Jobbar på Malta

Hej kära vänner!

Idag har det kommit några skyfall från himlen så vi har hållit oss inomhus. Det skulle vi nog gjort ändå eftersom vi har jobbat och pluggat hela dagen. Efter alla vändor med lägenheter här nere har vi båda en del att ta igen. Men det går ganska bra!

Jobb- och pluggplats.

Vi funderar på att ta en liten paus och gå ut. Men så länge regnet öser ner stannar vi inne. Så vi får vänta ett tag och se hur det blir..

//S

Posted in Jobb och Plugg, Malta | 1 kommentar

Ett svar till Jobbar på Malta

 1. Liisa skriver:

  Jag tänkte också höra av mig och se om vi skulle ta en shopping runda idag! Men det var samma här, kollade ut och ångrade mig rätt fort :P Tror inte det är tänkt vi ska shoppa helt enkelt ;P haha.

  Jag jobbar imorgon och på Torsdag, så på fredag skulle jag vilja ta en vända och kolla runt. Kan du då? :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv