web analytics

Jordgubbssäsongen här!

Idag har det varit soligt men blåsigt. Inte lika varmt som tidigare dagar men jag har hört att det ska bli uppåt 24 grader på torsdag.

Igår var jag hemma hos Lisa och hängde lite med några tjejer. Idag har jag pluggat och gått ett ärende med Tore. Vi gick in på gator där jag aldrig varit tidigare så det var lite kul. Går nästan bara längs strandpromenaden annars.

Har ätit årets första jordgubbar också och de var supergoda. Att jordgubbssäsongen börjar tidigt här är ett stort plus!

Ett tips för er som bor på Malta och vill ha lite billigare gubbar är att ta en frukt- och grönsaksvagn på någon bakgata. Glöm inte att pruta. Jag fick två askar (de mindre) för 1,50 €.

//S

Posted in Malta, Mat | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv