web analytics

Kontor på Malta

För att inte bli helt ensam, nu när Sara är i Sverige, har jag börjat sitta på ett kontorshotell. Det är några vänner här nere som har samlats för att sitta tillsammans istället för var och en för sig. Kontoret ligger i Sliema och har en fin utsikt över havet.

Utsikt från Sliema

Som ni ser på bilden är vädret just nu inte direkt toppen. Känns som att det har varit mulet med inslag av regn varje dag sedan Sara åkte… Fast jag kanske är väldigt subjektiv. Imorgon säger iaf Google att det ska bli sol, hoppas att det stämmer.

Vi är sex personer på kontoret, men vi verkar aldrig vara här samtidigt. Jag kommer hit vid niotiden medan de andra kommer ungefär till lunch. Sen går jag vid 17 medan de andra verkar sitta kvar in på småtimmarna.

Sitta och arbeta med andra är annars väldigt trevligt. Ögontjänaren i mig får mig att arbeta extra bra.

//Tore

Posted in Arbete, Malta | 2 kommentarer

2 svar till Kontor på Malta

 1. Erik skriver:

  Du får helt enkelt ändra din dygnsrytm min kära vän :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv