web analytics

Louise födelsedag

Igår fyllde Louise år och hon hade bjudit hem till ett supertrevligt kafferep. Vi var en hel del tjejer där och firade henne. Folk kom och gick lite eftersom det även blev middag hemma hos Louise lite senare. Så från 15-tiden framåt tolv på kvällen satt vi och åt och snackade. Jag tycker det blev en himla bra dag/kväll :)

Bilden på några av oss i solen är lånad från Johanna.

Idag har vi sovit länge, varit på gymmet, tvättat och grejat lite här hemma. Snart ska vi göra hamburgare och se film! Skulle vilja se en fin film, tips?

Ha en bra söndagskväll:)

//S

Posted in Fest, Malta, Tjejkvällar | 5 kommentarer

5 svar till Louise födelsedag

 1. Malin skriver:

  ser ut som att du har haft en toppen bra helg ;D

  Vad jobbar du med nere på Malta? :)

 2. Sara skriver:

  Hej Malin!

  Jag pluggar på distans från Sverige :)

 3. Annica skriver:

  Hej!

  Jag och min man var till malta för ca 1 år sedan. Då bodde vi i buggiba (osäker på stavningen.) Där var det fint men det fanns inte så många restauranger och var ganska litet. Denna gång vill vi bo i Sliema, vi åkte dit med bil sist och det var lite större och känns som ett bättre boendealternativ. Sist reste vi bara vi två. Denna gång ska vi resa med våra 2 barn. En flicka på 4,5 och en pojke som i Juli kommer vara 4 månader. Sitter nu och kikar på hotell vilket inte är så lätt.. Skulle gärna vilja att det finns en vattenrutshebana på hotellet men kan inte hitta ngt hotell i Sliema med det? Vet att det finns vattenpark att åka till men vi kommer vara minst 10 dagar på malta och vill därför att hotellet är trivsamt både för oss och för lilla tjejjen även om vi inte är iväg på utflykter. Vad tror du ? Finns det något hotell för oss? Vi tänkte resa till Malta i Juli.

  (pluggar också till fastighetsmäklare på distans, dock från eskilstuna..:P

  Tack på förhand!
  Vänliga hälsningar Annica

 4. Sara skriver:

  Hej Annica!

  Tyvärr har jag inte koll på hotell med vattenrutschbanor. Jag har inte sett något hotell med vattenrutschbana men jag har heller aldrig letat efter det så tyvärr kan jag inte hjälpa dig med den frågan. Hoppas det löser sig!

  Kul att du också läser till mäklare!

  Mvh
  Sara

 5. Angelica skriver:

  Haha okej men då ska vi nog me kunna smita in ;-)
  Eller vi är ju iomförsig inga badkrukor så havet får väll duga, vi har ju redan badat nu och tycker dt funkar rent temperatur mässigt, bara det att Gustaf bara löper ner i vattnet och sen upp i sanden och rullar runt så det är sand överallt :-) haha. Men det är väll sånt man får ta!

  Vi har dreambox och då alla svenska kanaler ;-D
  Men jag kan även se svtplay på ipaden och datan utan någon iptunnel.
  För mig är det bara tv3play, tv4playoch kanal5play vi måste ha dolt ip.
  Hoppas det löser sig, annars för du komma bort till oss och se det, hihi!
  God natt! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv