web analytics

Malta är spelbolagens mecka

Det är lite roligt när man här på Malta träffar nya svenskar och ställer frågan ”Vad gör jobbar du med här nere”? I nio fall av tio skulle man få rätt om man utgick från att personen arbetar inom spelbranschen. Så att istället ställa frågan ”Vilket spelbolag arbetar du på?” skulle ingen tycka var konstigt.

Själv är jag väldigt oinsatt i spelbranschen men hör titt som tätt folk som pratar om den och har väl lärt mig litegrann sen jag flyttade hit. Det verkar i alla fall vara en bransch som hela tiden växer sig större. Jag vet inte hur många spelbolag det finns här nere på Malta? Kan det var några hundra? Jag har bara koll på de största företagen men sen finns det ju väldigt många små spelföretag också.

Poker verkar vara en av favoriterna. Ett exempel på spelföretag som finns här på Malta är Partypoker.com annars heter de flesta företagen jag vet om något med bet – .

Spelar ni nåt?

Posted in Betraktelser, Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv