web analytics

Malteser är Europas Japaner

När jag skriver att Malteser är Europas Japaner menar jag inte att de är så flitiga att de arbetar ihjäl sig. Jag menar inte heller att de tycker om karaoke, anime och att döda delfiner. Nej, jag är betydligt mer ytlig än så.

Malteserna är ungefär lika långa som japaner. Dvs inte långa alls. Vår vän Gordon hade teorin att det hade med mjölken att göra. Skandinaver är långa för att vi som barn dricker mjölk. Malteser är korta för att de som barn dricker något annat.

Dörren på bilden finns i närheten av vår lägenhet. Jag tror inte ens jag skulle kunna komma in genom den om jag ens försökte.

//Tore

Posted in Betraktelser, Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv