web analytics

Måndag.

Igår kväll anlände Tores mor till ön och hon hade bl.a. med sig en ny mobil till mig (eftersom min gamla tog sig ett dopp i havet), lite böcker, tidningar och kanongoda chokladägg (vilket fick mig att tänka på att det snart är påsk). Tiden går fort..

Imorse åt vi i all fall frukost på terrassen. Solen sken och det var himla härligt!

Nu har jag precis skypeat min bror som fyller år. Grattis igen!

//S

Posted in Besök, Bilder, Malta, Vardag | 2 kommentarer

2 svar till Måndag.

 1. Alexandra skriver:

  Hej! Jättebra blogg!! Jag och min pojkvän funderar på att åka 2 v till Malta i augusti nu i sommar. Jag tänkte vara lite jobbig och fråga ut dig lite om det ;) Har googlat runt lite och det är så blandat, man läser både bra och dåliga saker..

  Vi har kollat på ett hotell som ligger i St pauls bay och heter San antionia hotel och spa. För det första, är St pauls bay något att rekomendera? Vi vill ha fina sandstränder men även nära att åka in till stan osv för shopping. Och shopping, är det något det finns gott om? Isåfall vart? Kläder och sånt menar jag då.
  Hur är priserna där? Om man går ut och äter på restaurang och sån, vad kostar det typ? Är det god mat?

  Jättetacksam för svar :D

 2. Sara skriver:

  Hej Alexandra!

  Tack!
  Jag skulle rekommendera er att bo i S Julians eller Sliema om ni vill vara ”där det händer”, d v s där det finns mycket restauranger, fik, mysiga klippor att bada från, shopping, uteliv osv. Härifrån går det både bussar och båtar ut till Blue Lagoon (härligt badställe med klarblått vatten), Golden bay, Mellieha bay och andra badställen.

  Om ni vill bo så att ni är nära stranden så är det Golden bay jag rekommenderar och isf tror jag det bara finns ett stort hotell där och det är SAS Radisson. MEN jag skulle alla gånger säga att ni ska bo i St Julians eller Sliema.

  Den bästa shoppingen här ligger i Sliema. Här finns bl a en stor galleria som heter The Point. Det finns en hel del spanska och brittiska klädkedjor här:)

  Jag tycker att vi har bättre mat i Sverige. Det är billigare att gå ut och äta här jämfört med Sverige generellt sett. Du kan få en middag här för samma pris som en lunch hemma om du väljer den typen av restaurang. Att festa här är väldigt billigt om ni gillar det.

  Fråga gärna om det är något mer du undrar!

  //S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv