web analytics

Marsaxlokk, Malta

Idag har vi varit i den lilla fiskebyn Marsaxlokk som ligger på södra delen av Malta. En jättemysig liten by. Vi åt lunch, tittade lite på marknaden och hade det bra i solen, helt perfekt!


Marsaxlokk är verkligen ett mysigt ställe. Ett perfekt utflyktsmål en solig vårdag :)

//S

Posted in Bilder, Malta, Utflykter | 6 kommentarer

6 svar till Marsaxlokk, Malta

 1. Malin skriver:

  Vilka otroligt vackra bilder, fyllda av färger! Å vad fina ni är tillsammans!:) Massa kramar

 2. Sara skriver:

  Tack vännen! Hur har du det? Vad händer i Sv? puss

 3. Malin skriver:

  Jag har det bra! Skriver minnlivs sista ordinarie tenta imorgon. Har så svårt att hitta motivation till att plugga… Hoppas verkligen på att klara den! Efter imorgon så blir det bara å njuta resten av våren:) Längtar tills vi ska till er, ska bli så spännande att se hur ni har det! Hur går det med plugget för dig? Hoppas allt är på topp och att skolan går bra:)

 4. Sara skriver:

  Men shit, sista tentan imorgon alltså!? Vad gör du sen då, praktik? 5 år snart slut alltså. Måste kännas grymt bra! Håller tummarna för dig imorgon då:)

  Jag är inne i en anti-plugg-period just nu men det blir nog bättre snart!

  Jaa men snart ses vi! Inte långt kvar nu =D

 5. Otroliga fina bilder sara.. de va länge sen jag var där nu, kanske ska ta föräldrarna dit nu i påsk :)

 6. Sara skriver:

  Tack! Jaa men gör det, det är ju supermysigt där:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv