web analytics

Portomaso marina, Malta

Portomaso marina. Sista bilden är tagen precis utanför Hilton.

Har jag berättat att det finns en liten hund (vet inte vilken av alla hundraser det är) som är ute och går helt själv här i St Julians? Han springer över övergångsställen, längs vattnet, på trottoaren alldeles själv flera gånger om dagen. Häftigt!

Imorgon åker vi till Sverige för en weekend. Anledningen är att vi ska fira två av mina bästa vänner som fyller 25. Såklart man vill vara med då! Tyvärr är mina föräldrar och min yngsta bror inte hemma (de är och åker skidor vilket jag för övrigt är avis på) och det är lite tråkigt att inte få träffa dem när jag ändå är i Sverige men men..tror det blir en bra weekend!!

Underbart väder idag förresten. Hur kallt är det i Sverige?

//S

Posted in Bilder, Malta, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv