web analytics

Sol & bad

Heej!

Blev nästan tre sol- och badtimmar vid en brygga i Sliema idag, jättehärligt!  Det var sådär perfekt väder, sol och klart, varmt i vattnet och så fläktade det jätteskönt på land. Och vad glömmer man lätt bort  när det fläktar på land – jo solkrämen, så nu är jag lite röd i fejjan haha. På vägen hem (från stranden tänkte jag skriva men det var ju från bryggan) så ramlade vi in på en auktionsvisning och kikade lite på antika möbler/tavlor/porslin.

Efter en sen lunch försvann Tore iväg för att spela squash med Viktor och jag gick ner till Canynavia för att hänga lite med Jenny :)


Idag har jag saknat mina vänner där hemma lite extra mycket. Ni ska veta att jag tänker på er ofta <3

Nu ska vi laga hamburgare och se på film!

//S

Posted in Bad, Bilder, Malta | 2 kommentarer

2 svar till Sol & bad

 1. Martina skriver:

  Saknar dig med vännen:-*. Tjejkvällarna är inte kompletta utan dig! Puss puss

 2. Sara skriver:

  Åh vad du är söt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv