web analytics

Sol

Tiden går så fort och jag börjar faktiskt bli lite stressad..var tar den vägen?

Här på Malta är allt i alla fall bra, vädret är fint (=det börjar bli riktigt varmt och solen skiner). Veckan som gått har inte bjudit på boxning med tjejerna, en helkroppsmassage på Myoka Spa, lite fikan och sånt. Plugget går sådär men ska jobba lite i helgen hade jag tänkt.

Jag tror det även blir lite sol och bad i helgen och så ska vi prova en ny restaurang som tydligen ska vara väldigt bra.

The Strand, Sliema

På måndag kommer Linnea hit!!

Posted in Malta, Vardag | 2 kommentarer

2 svar till Sol

 1. EP skriver:

  Lagg upp en helvetes massa bilder!!!!

 2. Linnea skriver:

  Weiiii snart, snaart, snaaart!! :D :D :D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv