web analytics

Söndagskväll

God kväll!

Jag kom precis hem från en mysig fika med Malin. Vi möttes vid 18-tiden utanför Mint och gick bara precis över vägen och satte oss vid en ute-restaurang som ligger precis vid strandpromenaden där alla går förbi. Jag vet inte vad stället heter därför denna förklaring.

Innan dess var jag och Tore ute på jakt efter Cola. Eftersom mataffärerna är stängda på söndagar fick vi ta oss upp till Paceville för att köpa Cola i en liten kiosk. Sen gick vi till Canynavia för att köpa godis. På vägen dit tappade Tore Colan och det gick hål i den (!?) så han fick gå och köpa en ny Cola! Sedan har Tore jobbat några timmar medan jag varit borta.

Portomaso och bort mot Paceville

St Julians. På väg hem efter fikan med Malin.

Le Meridien.

Nu ska jag laga middag till mig och Tore och det blir vårrullar igen. Gott gott! Sen blir det att titta på nån film eller serie :-)

//S

Posted in Malta, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv