web analytics

St George’s Bay

Heej!

Min snuva håller i sig och jag känner mig lite seg i kroppen, men det är ingen större fara. Mest bara täppt  i näsan..och lite trött men det blir nog bättre snart!

Efter en god frukost på hotellet mötte vi upp en av mäklarna vi träffade igår för att ge honom deposition för en lägenhet. Kontrakt ska vi skriva imorgon och när det är klart kan vi flytta in, jag tror vi skulle få tillgång till lägenheten imorgon eftermiddag/kväll. De skulle hinna städas och fixas lite innan. Sen ville hyresvärden måla om lite utvändigt och fixa småsaker invändigt så det kommer vara folk som jobbar med lägenheten den närmsta veckan, men men..

Vi tog en liten prommis genom Paceville (bargatan) och gick förbi St George’s Bay där det var fullsmockat med folk. Det är varmt och badvänligt ute. Om det inte var för min förkylning skulle jag gärna tagit ett dopp, men bäst att bli fri från snuvan först.

Nu ska vi ut och äta lunch och sen blir det jobb/plugg. Vi ligger ju lite efter nu eftersom vi fått ta två dagar till lägenhetsfix.

Later!

//S

Posted in Bad, Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv