web analytics

Storm och plugg

Sitter och pluggar just nu och fick ett bloggryck. Inte för att jag har nåt egentligt vettigt att säga men ändå. Kanske vill jag ha en liten paus i pluggandet?

Idag är det storm här på Malta, vågorna slår upp mot klipporna och det blåser rätt rejält. Imorse när vi gick morgonpromenad fick vi några vattenstänk på oss längs strandpromenaden. Man får se upp lite var man går för har man otur kan man bli helt översköljd på vissa ställen.

Överstrykningspenna är ett måste för mig när jag pluggar.

Nej, nu ska jag läsa iaf tjugo sidor till innan jag ska börja med lunchen.

Ha en fin dag!

//S

Posted in Jobb och Plugg, Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv