web analytics

Stridsflygplan löser Maltas budgetunderskott

Skåda inte en given häst i munnen. Think outside the box. Ta tillfället i akt och Alla sätt är bra utom de dåliga. Det finns många ordspråk som kan beskriva det som händer nu.

Senaste utvecklingen i Libyen är att stridsflygplan fått order om att angripa demonstranterna. Två stridspiloter vägrade, flög istället till Malta och sökte asyl.

Samtidigt som de modiga piloterna hyllas som hjältar i världspressen dyker de Libyskia stridsflygplanen upp på Maltas motsvarighet till blocket:

Budgivningen börjar på 1 miljon euro, vilket får anses som billigt för två stridsflygplan. Luktar lockpriser lång väg. Räkna med att slutpriset blir betydligt högre.

Att köpa motorbåt på Malta känns nu helt plötsligt väldigt gammalmodigt. Vem vill åka båt i en timme till Blue Lagoon när man kan klara av samma samma tripp på 3 sekunder med ett stridsflygplan?

Om du vill byta ut din penthouse-våning i Sliema mot den ultimata helgleksaken och vill  buda finns annonsen här (tack Oskar för tipset). Förutom att du blir coolast på ön hjälper du också till att lösa Maltas budgetunderskott.

//Tore

Posted in Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv