web analytics

Täcken och tips på lunch

Det blev ingen tripp till Sliema idag, jag orkade inte. Pluggade lite och sen somna jag en timme haha. Konstigt för jag var inte ens trött. Men så fort man lägger sig för att bara vila lite och drar täcket över kroppen (och ”speciellt när man gör det någon annan tid på dygnet än natten” ) så är det så lätt. Citat Erik.

Igår (29 oktober) var faktiskt första natten som vi sov med duntäcke här på Malta. Innan dess har vi bara haft ett tunt lakan. Nu har det börjat bli lite kallare här på nätterna. När man går ut på kvällen behöver man en tröja och om man vill sova bra behöver man ett duntäcke, eller i varje fall ett täcke som är tjockare än ett lakan. Dagarna här är för det mesta fortfarande shorts- och t-shirtvänliga (förutom om det blåser väldigt eller regnar).

Hur som helst så åt vi en god lunch idag som jag tänkte visa i bilder. Vi har gjort den flera gånger med olika saker i, så man kan ta i princip vad som. Det var så roligt för att Lisa tipsade om i princip samma maträtt tidigare på sin blogg, men med lite annat innehåll, den kan ni se här.

Det är verkligen svårt att ta kort på mat ibland och få det bra, man ser inte riktigt hur gott det faktiskt är.

 • Pasta
 • Pastasås, det syns ganska tydligt på bilden vilken vi valde denna gång; Pecornio. Annars gillar vi Ricotta också.
 • Fyllda oliver, dessa är fyllda med tonfisk
 • Fetaost marinerad i vitlök och olja
 • Cashewnötter
 • Dadlar (jag har bara använt en och en halv, alltså inte så mycket).

//S

Posted in Malta, Mat, Vardag | 1 kommentar

Ett svar till Täcken och tips på lunch

 1. Liisa skriver:

  Yes :D Är råå taggad nu! Aa jag jobbar så vi kanske kommer vara där vid halv 10 10. Ni då?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv