web analytics

Tentat

Idag var jag på Malta universitet och skrev tentan i Skatterätt. Hade tid mellan 9 och 14 men var klar vid 12 och det kändes helt okej. Vill inte ta ut något i förskott så jag säger inte mer än så. Jag tycker nästan det är lite mysigt att skriva tentor ibland, eller haha är jag knäpp nu? Lite kul att sitta och klura och lösa problem (aa alltså det är kul när man kan eller tror sig kunna lösa problemen iaf).

På vägen hem mötte jag Jenny som var ganska så nyanländ från två veckor i USA, följde med hem till henne en stund och hann prata lite med Malin också :) Slank sen in på Candynavia och hälsade på Lisa och Kaisa. Och äntligen hade de fått in den här godbiten igen:

Jaa den kommer nog inte ligga kvar här så länge till eller vad tror ni?

Nu har jag slappat i soffan ett tag men ska nog gå och handla om en stund. Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare, eller vadå hemmagjorda haha..lite formad köttfärs är väl allt som blir hemma”gjort”.

Imorgon ska jag spana in vad som gäller för de nya kurserna och eventuellt pluggdejta lite.

//S

Posted in Jobb och Plugg, Malta, Mat, Vardag | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv