web analytics

The Caves

På vägen till Comino, ön där Blue lagoon ligger passerade vi Santa Maria Caves. De ser inte så imponerande ut på bilderna och var kanske inte så imponerande att titta på utifrån heller. Men de ska tydligen, enligt vad alla säger, vara helt fantastiska att titta på inifrån.

Att dyka i grottorna ska tydligen vara väldigt vackert. Det går även guidade båtturer in i båtarna. För 10 euro kunde man åka på en sådan båttur. Vi valde dock att inte göra det, vi var vid det här laget trötta på att åka båt och ville bada istället.

Om ni tittar noga på den sista bilden ser ni hur en båt är på väg ut ur grottan. Då ser ni ungefär hur stora dom var.

//Tore

Posted in Bilder, Malta, Utflykter | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv