web analytics

Tjejerna påväg

Idag har det varit soligt och fint ute:)

Just nu sitter jag och väntar på Martina, Malin och Johanna. De landar kvart över sju och sen kommer de hit med taxi. Tänkte att vi skulle gå ut och käka ikväll så vi får se vad de är sugna på när det kommer. Jag har tagit fram fyra olika restaurangalternativ som jag tror blir bra.

Sen får vi se vad helgen bjuder på. Vi har inte planerat så mycket så vi tar det nog lite som det kommer. Blir mycket tjejhäng iaf:)

Ha en fin helg!!

Posted in Besök, Malta | 7 kommentarer

7 svar till Tjejerna påväg

 1. Emelie skriver:

  vilken fint väder ni har :)

 2. emelie skriver:

  vad heter gymmet du brukar gå till? :-)

 3. Sara skriver:

  Emelie: Hej!
  Jaa vi har haft jättefint väder nu de senaste dagarna:)

  Gymmet heter Living Well.

  Ska du åka till Malta lr? :)

  • Emelie skriver:

   Jag bor här sedan ca 2 månader tillbaks och har funderat på att börja gymma. Därför jag undrade lite bara! Men tror jag har hittat ett nu :-)

 4. Sara skriver:

  Jaha men vad kul! Vad gör du här, jobbar, pluggar, chillar?
  Vilket gym blev det? :)

  • Emelie skriver:

   Jag jobbar! Hade under ett tag funderat på att flytta hit för jag ville göra något annorlund och roligt. Så tyckte malta lät bra för jag visste redan en som bodde här och han trivdes jättebra! :-) Har inte köpt gymkort än, men det blir gymmet vid National Pool Complex. Nära och bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv