web analytics

Tjejmyskväll

Gårdagskvällen spenderades med film, fint sällskap och en massa snack hos Jenny & Malin. Vi såg Bridesmaids, jag hade faktiskt sett innan den men det är en sån film man kan se igen och skratta åt. Tror vi till slut blev nio tjejer och en liten kille, varav två (för mig) nya tjejer här på ön, Moa och Anna. Väldigt trevligt!

Igår kväll kom även Tores pappa hit, så de fick en grabbkväll igår. Nu sitter vi och jobbar/pluggar (har en obligatorisk chattdiskussion ikväll mellan 18-19 som jag måste förbereda) men det blir nog både gemensam lunch och middag för oss tre skulle jag tro.

Jag har fått ont i halsen igen (måste vara efter fotbollsmatchen damn it) men det är inte lika farligt som förra gången, vill att det ska gå över snabbt bara.

//S

Posted in Besök, Malta, Tjejkvällar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv