web analytics

Boxning och fika på Cioconat Lounge

Bloggen har legat nere nu till och från två dar. Det nedan hade jag redan skrivit men det hann aldrig  publiceras innan bloggen krånglade..

I tisdags kväll var jag och tränade boxning tillsammans med Lisa, Johanna och Malin. Den här gången (första gången) blev det inte så mycket boxning utan fler övningar utan boxhandskar men det var jättekul ändå! Vi kommer köra en gång i veckan och det kommer komma in mer slag och sparkar eftersom. Skönt med lite organiserad konditionsträning (och styrka såklart). Jag tränar en hel del annars och då främst styrketräning (det är faktiskt ett av mina fritidsintressen som i princip inte fått någon plats alls på den här bloggen…lite konstigt egentligen kanske!?)

Bild från Google.

Igår eftermiddag träffade jag Maja för en långfika på Cioconat Lounge, supertrevligt som alltid:) Blev inga bilder från varken boxningen eller fikan men ibland får man väl slappna av lite med kameran också =p. Ibland känner jag mig faktiskt som värsta paparazzin..

//S

Posted in Malta, Sport och träning | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv