web analytics

Utflyttningsfest

Igår kväll var vi på utflyttningsfest hemma hos Fredrik och Robin och det blev en väldigt trevlig kväll! Vid  ett-tiden när de andra skulle ner till bargatan drog vi oss hemåt. Hoppas ni hade kul ute sen :)

Lisa och jagLisa, jag, Martin, Johan och Robin. Haha bara jag och Lisa som vill va med på kort eller.?Tore och Matt

Idag är vi pigga och jag ska snart sätta igång och plugga lite. Det känns som att  jag kan de flesta uppgifter vi gått igenom men sen kommer det ju alltid vara några tvister på tentan så bara för att det känns bra nu så behöver det inte betyda att tentan går bra. Man vet aldrig med det där. Men jag läser några timmar nu och sen får det vara bra. Jag tycker ofta att sista dagen (dagen innan tentan) blir lite slappare pluggmässigt, man har kommit till den punkten då man känner ”nu får det går som det går”. Eller det kanske bara är jag som tänker så?

Ha en fin söndag så hörs vi kanske ikväll!

//S

Posted in Fest, Malta | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv