web analytics

Vädret på Malta sista maj

Imorgon är det första dagen i juni månad. När jag var liten minns jag att juni symboliserade sommaren. Även om Maj kunde bjuda på sommarväder var månaden fortfarande en vårmånad för mig.

På Malta har det varit sommarväder länge och slutet av maj har bjudit på riktigt varma dagar. Jag har börjat köra AC dagtid för att stå ut. Maltas medeltemperatur i maj är lite högre än Juli i Sverige. Läs mer om Maltas väder.

Soligt väder

I förgrunden på bilden ovan ser ni badbojar som markerar badplats. Bojarna tas bort på vintern och plockas fram till sommaren. Även om vattnet fortfarande är väldigt kallt är det ett bevis på att även malteserna nu betraktar det som sommar.

Inloppet till Spinola Bay

De flesta som ligger vid badstegarna vid klipporna verkar dock vara turister. Och de blir bara fler och fler…

//Tore

Posted in Malta, Väder | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv