web analytics

Vid Portomaso marina

Hej!

Tore vaknade upp sjuk idag med så han har mest legat i sängen. Jag tror han lyckades jobba lite men det vara bara en kort stund. Jag gick iväg till gymmet för ett spinningpass vid halv tio. Använde ångbastun på gymmet för första gången idag och det var rätt skönt! Sedan gick jag ner till Portomaso marina och ut mot havet för att se hur det såg ut där. Satt där en stund och tittade. Gud vad fint det är här! Tog lite bilder också.

Eftersom Tore inte mår så bra ska vi stanna inne en stund och se på gårdagens avsnitt av Idol. Sedan ska vi packa väskorna och köra över våra grejer till den nya lägenheten. Men vi ska sova en natt till i denna lägenhet. Sista natten. Känns lite konstigt faktiskt. Vi har trivts väldigt bra här.

En bit av marinan och ut mot havet

Segelbåtar.

Man kan bada överallt på Malta.

Utkikstorn?

Utsikt mot Sliema.

En liten bit av mig får vara med.

Palmer.

Vågorna slår.

Som ni ser på bilderna så har vi fint väder idag. Det är sol och varmt ute!

//S

Posted in Bilder, Malta, Sport och träning | 1 kommentar

Ett svar till Vid Portomaso marina

 1. Linnea skriver:

  ÅÅh vilka härliga bilder!!
  Snygga naglar (very fancy) :P
  så ni flyttar till nya lägenheten imorrn alltså, ni får visa bilder så snart som möjligt! :)
  <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv