web analytics

Flygresor.se verkar inte ha med Ryan Air längre

När vi planerade att resa bort från Sverige använde vi oss mycket av flygresor.se. Det är en riktigt bra sökmotor för att få tag på billiga resor. Deras resematris är oslagbar för oss som inte är så noga med exakta datum. Med den hittar man lätt billigare resdatum.

Nu satt jag och tittade på biljetter till Sverige över julen och blev lite missnöjd. Priserna var väldigt höga och Ryan Air syntes inte till nånstans i listorna. Jag gick in på Ryans hemsida och där fanns det betydligt billigare biljetter. Det verkar alltså som att flygresor.se inte har med Ryan Air längre. Det var synd, nu måste man titta på två ställen…

Posted in Resa | 6 kommentarer

6 svar till Flygresor.se verkar inte ha med Ryan Air längre

 1. Liisa skriver:

  Men gud så sjukt, jag tänkte just att jag skulle höra av mig till dig :P

  Jag vet inte hur jag jobbar till helgen än. Men jag hoppas jag är ledig någon dag…eller 2 ;)
  Jag är sugen på både och, alltså både bio och utgång! Vad känner ni för?
  Kram kram

  Btw, va konstigt du ej kunde skicka ett mess :/

 2. Liisa skriver:

  Men va skoj! Jag pratade med Malin idag och hon var inte omöjlig att få med ut. Sedan får vi nog med oss några till :) Skulle ha kört ihop ett gäng hos någon, spela kort & spel. Förfesta sen dra ut! Jag måste bara kolla först hur jag jobbar i helgen, annars tycker jag fredagar är bäst att fara ut på. Bio är bra vilken dag som helst & vi ser jätte gärna Grown Ups – verkar riktigt bra! :)

  Ska kolla mitt schema imorgon så får jag höra av mig, så ser vi hur vi lägger upp dagarna :)

  Ni får ha det så bra! Krya på dig Tore!
  Kramen

 3. Carl Hörberg skriver:

  Sökmotorerna har nästan alltid ett påslag när man beställer via dem, därför är d alltid bäst att kolla flygbolagets egen hemsida efter man gjort den stora sållningen i sökmotorn. KLM är också ett flygbolag som inte finns i ngr sökmotorer..

 4. Karl W skriver:

  Min upplevelse är att sökmotorerna oftast erbjuder bättre pris än resebyråerna (vilka i sig oftast erbjuder bättre pris än flygbolagen). Testa sök nån resa via resfeber.se och sök därefter samma resa via flygresor.se, då får man ett bättre pris från samma resebyrå (så var det iaf för något år sen).

 5. Micke skriver:

  Flygresor.se har blivit stämda av Ryanair för att vi visar deras priser. Stämningen saknar all som helst grund och vi jobbar på att få med Ryanair igen.

  Mvh Micke
  Flygresor.se

 6. Tore skriver:

  Micke:
  Aha, det förklarar varför det fanns och sen försvann. Skulle vara schysst om ni fick med dem igen, er tjänst är betydligt bättre när ni har de billigaste med er. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv