web analytics

Kommer vi kunna ta oss härifrån imorgon??

Okej att det har regnat mycket på sistone här i Phuket men läs detta!

På Koh Samui har de till och med börjat evakuera och ta folk upp i bergen på grund av översvämning på ön. Jag skrev tidigare att Marlena och Christoffer skulle åka till Koh Lanta imorgon men alla bussar var tydligen inställda pga regnovädret. Jag undrar just om vi kommer fram till Bangkok imorgon eller om bussresan kommer ställas in. Och om bussen går, är det säkert att färdas i regnovädret?

//S

Posted in Resa, Thailand | 7 kommentarer

7 svar till Kommer vi kunna ta oss härifrån imorgon??

 1. Jimmie Edfeldt skriver:

  Jag bor på Koh Lanta och just nu är vi strandsatta här då inga båtar går. Vägen till Krabi är oxå avstängd. Så det kommer nog inte gå att ta sej hit till Lanta idag. Jag var inne på 7 Eleven förut och deras varor börjar ta slut så det börjar bli riktigt illa..

  Går bussen är det förhoppningsvis ingen fara att åka men kolla upp vädersitvationen innan ni åker.

 2. Sara skriver:

  Men shit! Kan inte vara kul att vara fast på en ö. Hoppas verkligen det här regnovädret slutar snart!

  Vi ska kolla upp ifall bussen går härifrån eller ej. Känns inte helst säkert att åka buss i regnoväder heller..

 3. [...] Kommer vi kunna ta oss härifrån imorgon??Från bloggen: Var Som Helst.Nu 29 mar 19:26 [...]

 4. Elisabeth skriver:

  Hur är det nu på koh samui? Vi ska dit om 2 ½ vecka:S Mycket lär vara förstört pga ovädret antar jag?=(

  • Ilsa skriver:

   Det är bra på Koh Samui just nu. Det har inte regnat sen på förmiddagen vilket ska jämföras med konstant regn i en vecka. Elen är tillbaka och vattnet har runnit undan dock finns fortfarande vissa vattenfyllda delar på Chaweng enligt rykten. Någon sol har vi inte sett till men är hoppfull ändå.

 5. Sara skriver:

  Hej Elisabeth!

  Vi är inte på Koh Samui så jag kan inte säga hur det är där men det verkar som att översvämningen är rätt ordentlig. Igår när vi åkte buss från Phuket till Bangkok var det en hel del vatten på vissa ställen (så det täckte halva bilarna ungefär). Det har varit riktigt tråkigt väder här den senaste veckan :(Men som sagt jag har inte sett hur det ser ut på plats på Koh Samui.

  Hoppas vattnet hinner försvinna tills dess att du ska åka hit!

 6. Boende Koh Lanta skriver:

  Kan meddela att i dag så lyste solen på Koh Lanta igen och båtarna går som de ska så nu ska det gå bra att ta sig hit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv