web analytics

Bio och lägenhetsvisningar

I lördags blev det lite träningsklädsshopping och sedan en sen lunch med Martina och MalinBianchi Café  & Cycles, ett cykelcafé (kul och annorlunda idé!) mitt i stan. Efter det gick vi på bio och såg New Years Eve, en kändistät komedi/feel-good-film. Kanske inte behöver ses på bio men jag tycker iaf att den är sevärd.

I söndags tog jag och Tore bilen in till stan, ställde den på Vanadisvägen och gick på lägenhetsvisningar från strax innan tolv till strax efter fyra. 14 st visningar hann vi med, ganska bra jobbat va!? Vi höll oss i Vasastan/Birkastan. Gick fram och tillbaka mellan Valhallavägen och Rörstrandsgatan. Vi kom båda fram till att Rörstrandsgatan är den absolut mysigaste gatan i stan, i alla fall i Vasastan. Full av mysiga restauranger och caféer. Kul att kolla utbud, priser och olika mäklarföretags representanter, jag lärde mig en hel del!

När vi varit på den sista visningen stannade vi och fikade på Bönor & Bakat.

Det ser nästan ut som en skål med yogurt men det är blåbärspaj med vaniljsås, eller ska vi säga vaniljsås med blåbärspaj kanske?

Idag har jag fixat lite med ärenden och så, ska snart till kontoret för en sista fika.

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv