web analytics

Den 29onde

Heej!

Vaknade upp med lite halsont imorse. OH NOOO. Jag har absolut inte tid med sjukdom nu..

Har i alla fall lyckats plugga på förmiddagen, bra bra. Tore har åkt in till stan och vaccinerat sig. Eftersom jag varit i Asien tidigare (och då också vaccinerat mig tidigare) så behövde inte följa med till stan och fixa det.

Efter lunch ska jag träffa Linnea (ÄNTLIGEN!! )och ikväll ska jag äta middag på Vapiano med Johanna, Natti, Madde, Madde  Anna och Rabia! Mys!

En dag i vinterkylan. Idag är det dock bara 5 minus ute.

Hoppas ni mår bra!

//S

Posted in Sara, Sverige | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv