web analytics

En fin bröllopshelg

Heej!

Helgen har varit superbra! I fredags åkte vi till Strängnäs där vi träffade Kalle och Åsa, det blev en fredagspizza och en del planering inför lördagens bröllop. På lördagen åkte vi till Mariefred och Gripsholm där Johan och Therese skulle gifta sig. Jag har än en gång blivit övertygad om att bröllop är världens bästa tillställning:) På söndagen åt vi brunch i Gripsholmsviken.

Det fina brudparet. Och vilken fin plats de gifte de sig på, med Gripsholms slott och vattnet i bakgrunden.

Tore blåser bubblor.

Så himla fina

Vid middagsbordet

Bröllopstårta

Efter att vi tagit oss tillbaka till Stockholm igår tittade vi på film och somnade rätt tidigt..man blir lätt trött efter bröllopsfester;) Vi såg i alla fall The tourist och jag tycke den var ganska bra men jag vet inte om Tore höll med riktigt haha..

Igår lunchade jag med Sara, en vän som jag pluggade ekonomi tillsammans med i Linköping, och det var väldigt trevligt:) Vi fick erfara att en del caféer har stängt på måndagar. Vi hade tänkt luncha på Petite, ett franska café på en tvärgata till Norr Mälarstrand men det var stängt..sen gick vi upp mot St Eriksplan och Café Kompott där jag jobbade när jag gick i högstadiet..tänkte att det kunde vara kul att se hur det var där idag men det var också stängt. Så vi fick oss både en promenad och en god lunch på Chokladbollen (där vi alltså tillslut hamnade).

Har tyvärr börjat känna mig lite småkrasslig nu..det lixom kliar i halsen men jag hoppas att det inte bryter ut!

Ni missar väl inte ”Massakern i Norge” på Discovery ikväll kl 22?

//S

Posted in Fest, Sara, Sommar, Sverige, Tore | 1 kommentar

Ett svar till En fin bröllopshelg

 1. Liisa skriver:

  Åh vad fint! Kan knappt vänta till mitt och Johans bröllop :D

  Hoppas allt är bra med er! Känns som evighet sedan man såg er :(
  När blir det Malta för er??
  Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv