web analytics

Fin dag i Sverige

En finfin dag på stan med Madde igår. Vi kollade runt lite i olika affärer och hittade såklart en del:) Glömde bort att jag skulle kolla efter earcuffs, har varit lite nyfiken på det men men, får bli nästa gång. Eller kolla upp på nätet!

Den enda bilden jag tog igår var på min och Maddes lunch så det blir inte roligare än så bildmässigt idag.. Lax/potatis och kyckling/pasta.

Idag när jag skull skriva ut lagtext (läser en kurs om fastighetsmäklarlagen och vill inte släpa med mig en hel lagbok till Malta) så var bläckpatronerna slut! Snacka om otur..men som tur var hade vi ett extra paket hemma så det löste sig.

Ikväll är det Martina och Malins 25 års fest och det ska bli jättekul!! Imorgon flyger vi tillbaka till Malta igen och det vore fint med några filmtips för jag tror det blir en mys/filmkväll när vi landat. Filmtips någon?

Ha en fin lördagskväll!

//S

Posted in Sara, Sverige | 2 kommentarer

2 svar till Fin dag i Sverige

 1. Anna skriver:

  Filmtips:
  Jag älskar dig för evigt (Rätt gammal men FANTASTISK Susanne Bier-film.)
  Hämnden (När jag ändå tipsar om Bier.)
  The Descendents
  Dumpad (Älskar allt med Jason Segel.)
  Match Point (Såg om den häromveckan – bästa Woody Allen-filmen helt klart.)

 2. Sara skriver:

  Åh tack för alla tips! Match Point har jag sett och den gillar jag absolut, de andra får jag se inom en snar framtid :)

  //S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv