web analytics

Födelsedagsmiddag

Hejhej!

Redan torsdag, shit vad den här veckan har gått fort..eller hela sommaren här i Sverige har gått fort. Det är ju snart september!

I måndags hade vi (min familj och Tore) födelsedagsmiddag för Martin och i går åkte han upp till Malung igen, de ska tydligen till alperna nu på lördag. Lite avis! Annars har veckan bestått av körkortsteoriplugg, övningskörning och träning. Ikväll ska jag hem till Johanna på middag och sen verkar helgen bjuda på en del roligheter:) Men har en del som jag måste göra också så vi får se vad som hinns med.

Idag är det sol ute och runt 20 grader så än är det härligt här i Sverige! (Fast det går ju lite upp och ner från dag till dag haha)

Jag har inte tagit några andra bilder denna vecka så det får bli en bild på födelsedagsmaten från i måndags. Oxfilé med potatis och kantarellsås och äppelpaj med vaniljvisp.

Trevlig kväll!

//S

Posted in Sara, Sommar, Sverige | 3 kommentarer

3 svar till Födelsedagsmiddag

 1. Spettan skriver:

  Kanske dags att döpa om bloggen till ”va blire för mat”? .. :P

 2. Sara skriver:

  Haha..jag har nästan tänkt på det också..mycket matbilder..men jag gillar att fota mat=p Perfekt när inte folket vill vara med på bild också:) Men har du förslag på andra typer av bilder som skulle vara roligare?

 3. Spettan skriver:

  Njae, alltså jag var lite ironisk ..

  Jag uppfattade det som att ni skulle resa runt och bo lite överallt på jordklotet. Tyvärr verkar ju detta bara varit under en kortare period och nu är det som vilken vanlig ”vardagsblogg” somhelst. Trist, men naturligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv