web analytics

Har fått ett rekommenderat brev i Sverige

Fick höra av min far att det kommit ett rekommenderat brev till mig i Sverige. Jag är fortfarande skriven hemma och därför kommer alla viktiga brev dit. Det fungerar bra för alla försändelser förutom rekommenderat.

Rekommenderade brev måste hämtas ut av adressaten personligen vilket orsakar problem för mig då jag inte återvänder till Sverige på flera månader.

Väntade mig inte något rekommenderat brev men misstänker vad det kan vara. Kanske något från Nordnet. Blir att maila dem och fråga.

Kanske får min start av aktiesparande vänta några månader till.

//Tore

Posted in Sverige | 2 kommentarer

2 svar till Har fått ett rekommenderat brev i Sverige

 1. johan rhodin skriver:

  Aktier kräver tid och pengar.
  tid är pengar.
  okej, det så är (i betydelsen är = lika med) det inte, du kan inte få tid av pengar. Även om du har miljarder kroner kan du inte få ett extra år om du är cancersjuk. Men sparande och lång tid ger pengar! Det är den viktiga relationen jag försöker framhäva:)

 2. Tore skriver:

  Så sant så,
  tid ger pengar, pengar ger inte alltid tid.

  Också hört att ”tid på börsen slår tajming på börsen”. Var det du som sa det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv