web analytics

Hejhej

Heeeej!

Det verkar som att tacomiddag och Allsång på Skansen har blivit en tisdagstradition här hemma. Det har i alla fall blivit så de tre senaste tisdagarna men jag klagar inte! Igår kväll gick vi en kvällspromenad till Gullmarsplan för att hjälpa Tores mamma med sen sak, det blev lite te och daimtårta också:) 5,6km var det i alla fall  dit och vi gick samma sträcka hem så två härliga promenader blev det.Martin & jag lite tidigare i somras.

Annars är det jobb som gäller hela dagarna, både för mig och Tore. Detta är sista veckan på jobbet i Nacka, sen blir det jobb på Ekerö två veckor för min del. Jag trivs annars väldigt bra med jobbet jag har nu, inga problem att gå upp på morgonen (05).

Nu ska vi planera lite för helgen, ville bara titta in och skriva en rad:)

Ciao!

//S

Posted in Sara, Sommar, Sverige | 1 kommentar

Ett svar till Hejhej

 1. Liisa skriver:

  Men när kommer ni tillbaka till Malta?? Det var fööööör länge sedan man träffade dig :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Om VarSomHelst.nu

  Hej!
  Jag heter Sara och är 24 år. I september 2010 flyttade jag och min pojkvän utomlands. Vi har bott på Malta i snart två år med en avstickare till Thailand tre månader våren 2011. Vi medverkade då i Paradise Business Camp på Koh Chang och i Kamala, Phuket. Här kan du läsa om livet på Malta, hitta en del information om Thailand och följa mig i mina studier utomlands på distans.

  Jag har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på marknadsföring och läser nu till fastighetsmäklare på distans. Min pojkvän är civilingenjör i industriell ekonomi och driver nu eget företag. Tidigare bloggade vi båda två här men nu är det främst jag som bloggar om vardagen här på Malta. Min pojkväns blogg hittar du här: torefriskopp.se

  Under kategoriflikarna hittar du bloggat från:
  - Malta
  - Thailand (Koh Chang, Phuket (Karon, Kamala, Patong) och Bangkok)
  - Sverige
  - Jobb på Malta

 • Senaste inläggen

 • Kategorier

 • Arkiv